Bernardýn
Anotace: inspirováno mojí rozlučkou v práci tuto sobotu a také poetikou Petra Motýla
Odfrkávání zlenivělých lokálek
bezedné crčení pisoárů
a žbluňkavé vlnobití piv
vylitých nemotornými pohyby
unavených pošťáckých rukou
třídily celou noc
poslední zbytky sil
plnými doušky smývají prach
prach stoleté špíny
prach protkaný vůní papíru
prach monotonní práce
atmosféru putiky trhá
pronikavý pískot nabručené píšťalky
výpravčí s pěnou u huby
raději by také smýval prach
než vypravoval ty syčící potvory!
Přečteno 311x
Tipy 24
Poslední tipující: Indigo, Holis, Juraj Hrom, Lota, Bíša, labuť, kikis, Radek.oslov.Šafárik, NikitaNikaT., Markéta Hl., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)