Padlý andělé..
Anotace: Kdo je anděl? Člověk s dobrým srdcem? Možná...
Zbyla jen špína stará tři sta let,
a vybledlá pírka fénixe...
Pro mámení slavíků,
vzdali se svých snů...
Uvěřili jejich lžím,
a rozum nechali zamčený v šupleti...
I to se stává,
vždyť ty to moc dobře víš...
A jejich oči,
s bezmocí...
Se dívali na nebe,
a prosili anděle o návrat...
Jenže pozdě je pro ty,
kteří zaprodali svojí duši...
vzdali se lásky a štěstí,
pro nesmrtelnost a utrpení...
A dnes promlouvají,
skrze nás...
Chtějí, abychom poznali,
jejich bolest, když opustili nebe...
S křivým úsměvem,
nás vítají v noci...
Naše noční můry,
skryté v našem svědomí...
Zvedají ruce na pozdrav,
a doufají, že dnes je to možná naposled...
A nebe jim odpustí...
za jejich hříchy....
Jejich troufalost,
a pochybování o všem dobrém..
Přečteno 371x
Tipy 25
Poslední tipující: Gabrielle, Rhiana E. Nebresk, E., Oťas, Radek.oslov.Šafárik, Holis, Lota, Psavec, Azazen, Ctěný pán, ...
Komentáře (8)
Komentujících (6)