chřipka prasečí
Chřipka prasečí
jak bobky zaječí
trousí se po Evropě
hysterky zaječí
držte je v zajetí
zapalte v ropě
jděte dál od plotů
dyť mají teplotu
šli v stejný stopě
V Mexiku podél Ria Grande
a po úpatí
eine simulante bande
nadávky do hejna
jen klistýr Grunsteina
na ně platí
A dráty ostnatý
zavřený hranice
zrušený letiště
zašprajclí silnice
výjezdní doložky
žádný štráchy
a Broňi..limošky
na proplachy
Snad nás to ochrání
říkala na ranní
jedna paní
..za komoušů to nebejvalo!
Přečteno 254x
Tipy 4
Poslední tipující: Mario de Janiero, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)