starej vor
Jen tak si pluji mezi moři
jsem vor Šumavy Klostermanna
mění se vlády,města boří
ale pro mne jsou stejný
všechna rána
Bez ráhna věčný
jako Trojská unce
jsem nebi vděčný
za každý východ slunce
zkrápěný deštěm
bičován větry
jsem tady ještě
a nikdo nevysvětlí
...mou dlouhověkost.
Přečteno 212x
Tipy 21
Poslední tipující: ziriant, Holis, Zasr. romantik, Mario de Janiero, Házté, labuť, Mbonita, Kapka, Jana M., enigman, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)