Važ si svého kamaráda
Anotace: nwm jak to mám popsatXD musíte si to přečíst:)
Svého kamaráda si važ a když se do něj bude někdo navážet tak mu vraž.Žádného kamaráda už nehledáš,protože toho právého už máš.Nikdy mu nenadávej a nikdy ho neobcházej.On je ten co tě podrží,on je ten co ti neublíží.Nesmíte si lhát a ani se prát.
Přečteno 523x
Tipy 4
Poslední tipující: pawliiik
Komentáře (1)
Komentujících (1)