A tak
Anotace: nepište mi že básník ze mě nidky nebude, vždyt to já, ani nemám v plánu - je to přeci jen zabíjení mrtvého času :)
A tak miluj
miluj mě
jako já milovala tebe
miluj naplno
ať navždy,
navždy máš vyhráno
vždyt láska je to co nás tu drží
a já přec jen s těží,
jen s těží odvykám si
že Ty,
Ty už tu nejsi
Avšak můj život běží dál
i když jsem mírně opilá
platonickou láskou
která toho zas tak moc nezažila
však všechno je tak jednoduché
tak krásné
a tak pochopitelné
když svět
rozmazaně
okolo mě pluje
....
já se o to více opiji
když popluje
o něco málo rychleji
Prosím!
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: Fuori dal mondo, Bíša, Mbonita, její alter ego, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)