Motýl
Anotace: motýlem to uzavírám ... Viktore ahoj..
Prázdné srdce
nechtíc se naplnit
v zármutku,
vně ledový motýl
čekajíce na slunce
v zámotku.
Polibkem
motýl vzlétne
do duše,
pozvedne vášeň
lásku, žár
do výše,
tak krásno
lásko mi je…
…než zhyne.
Komentáře (0)