Sen
Postavím domek u moře
s kmenů palmy a nahoře
v patře sít houpací
budu s okénka sledovat
vlny jak se obrací
budu pít mléko s kokosů
a každé ráno v písečném
nánosu na krajích moře vln
pohladím karetu velkou
jak člun
poplavu s medúzou do hloubky
a u vraku staré ponorky
rozmlouvat budu s ženou rybí
jí řeknu že láska mi chybí
poplavu kraulem do dáli,
do míst kde slunce
moře popálí
tam všeho nechám nadobro
budu jen vodou
pod modrou oblohou
Přečteno 376x
Tipy 18
Poslední tipující: BERYL.K, ziriant, zenge, Unyle Pěl, j.c., Tacca, floreciente, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, kliďaska, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)