Projít jak tunelem do dalších světů
Projít jak tunelem do dalších světů
co zbylo na konci, je počátek
až usedne prach a utichnou city
síla se vrátí do srdce
a slunce začne zase hřát
poslední hvězda opět nese útěchu
noční stíny budou zase divadlem svobodných srdcí
co zbylo - už není
začátkem tvořivost a divokost znovu sílí
živoucí duch začal křičet hlady
už není cesty zpět
je tu jen neustálý začátek
Přečteno 296x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CorrimsonTom, raďo, hezule, Helena Sládková, deuxEm
Komentáře (2)
Komentujících (2)