Balzám na duši
Anotace: ..když mě chmura přemůže..
Sbírka:
Jen tak
Ke stolu usednu,
náčrtník si vytáhnu.
Kresbu zkusím vytvořit,
to mě bude těšit.
Moc to neumím,
ale ve snahu věřím.
Kreslení mi duši léčí
a to neduhy předčí.
Hotový obrázek uložím,
po čase jej ráda prohlížím.
Vždy mi pomůže,
když mě chmura přemůže.
Přečteno 428x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)