ŽIVOT VONÍ PO VĚTRU ...
Anotace: ... někdy nestačí jen dýchat
...
jak těžké
je čelit osudu
s odhodláním ve tváři
a úsměvem v očích
když srdce
se bázlivě třepotá
a myšlenky neúprosné
zbaběle odmítají
jen tiše naslouchat
potlačeným touhám
vždyť život voní po větru ...
jak lehké
se to zdá
stačí jen
přijmout otěže
nebo udělat
půl krok do neznáma
a věšťbu andělů rozfouká vítr ...
...
Přečteno 420x
Tipy 47
Poslední tipující: jitka.svobodova, Gabrielle, northcarolina, PANGÁSIUS, Impresse, Chonglee, Nút, Lea Aura, Zpátky, Stoneman, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)