Zemřela jsem
Anotace: O smrti. O tom co cítí (nebo spíš necítí) mrtvý člověk.
Srdce už netluče,
opustila duše
bezvládné tělo,
i kdyby chtělo
zoufale žít,
srdce přestalo bít.
Pomalu chladne kůže,
nikdo s tím nic nezmůže,
tuhne krev v mrtvých žilách,
změnit to není v ničích silách,
lesk se z očí vytratil,
aby už nikdy se nevrátil.
Ani teplo ani chlad
ani lásku ani hlad
nejsem už tím, kým byla jsem,
unikl i vzduch z mých plic,
necítím už vůbec nic,
zemřela jsem.
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Anejet, Nikilla
Komentáře (2)
Komentujících (2)