Nezvěstná
Stokrát už zkoušel jsem tě najít
však tvoje brána zůstala mi uzavřena
chtěl jsem tě spatřit proč to tajit
duše má bolestí je rozedřena.
Kam jenom jsi se s jarem zatoulala
kde asi můžeš skryta být
jaká to zlá moc mi tě vzala
já mohu jenom tajně snít.
Snít o tobě jež jarní loukou jdeš
vznášíš se rosou v rána úsvitu
nevím zda přicházíš nebo se vzdaluješ
jen matně tuším že jsi tu.
Hledáním stálým jsem se roznemohl
ozvi se vystup z úkrytu
abych se s tebou setkat mohl
dopřej mi sladkost toho pocitu.
Přečteno 365x
Tipy 23
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, 5thelement, Holis, Markéta Hl., enigman, Kristine Clary-Aldringen, Kapka, labuť, destovecka, Květka Š., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)