Vůně
Vůně pomerančové kůry
na březích řeky
plné snů
z map
dálky volají
staré koloniály
hodiny tikají
do výpravy za poklady
dobrodružství
se zavázanýma očima
v ohni hoří se naše touhy
řítíme se po proudu
železnice
kamenné cesty
šedým mořem
mezi slunečnicemi
nezhasněte naší touhu
ať nás drží
kompas
na té správné cestě.
Přečteno 390x
Tipy 51
Poslední tipující: Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Laivindia, Psavec, lucajda89, kikis, carodejka, voedor, jedam, enigman, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)