Stvoření
Anotace: Nevím,jakou máte otázku vy,ale já jich mám mhodně...Ani na jednu z nich ale není jednoduchá odpověď...
Sbírka:
Strasti a radosti Vesmíru
Ladné pohyby
jako větve stromů
ve vánku
při úsvitu Světa
Tíživé zvuky
porobouzí půdu
a dávají
naději na život
a proč On
jež slíbil svůj příchod
a zasvětil život lásce
stále dlí v dálkách?
Neptat se
je snazší
nemyslet je jednodušší
než se zaobírat otázkami
které nejsou určeny
pro sluch obyčejných
Přečteno 330x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Sýkorka07, Romisek22222, subrtka
Komentáře (2)
Komentujících (2)