Život s tebou
Anotace: Je to už troškuu starší dílko, ale nevadí
Žiju s Tebou už docela dlouho
Miluji tě nebo nenávidím
Trávím s tebou svého času mnoho
Vytrácíš se, když sním?
Krása i Ošklivost
Radost i Zlost
Moudro i Hloupost
Mám Tě už dost?
Život mi ničíš
Dáváš mi pochopení
Do uší mi křičíš
Dopřáváš mi snění
Má podpora – má záhuba
A přeci Ty jediný mi zcela rozumíš
A jen ty o mě všechno víš
A až budu sama, zbudeš mi jen
Ty
Denně mě trápíš
Dopřáváš mi radosti
Občas mě nesnášíš
A stále děláš hlouposti
Jsi jen člověk jako já.
a Ty jsi – Já.
Krása i Ošklivost
Radost i Zlost
Moudro i Hloupost
Můžu mít sama sebe dost?
Přečteno 335x
Tipy 13
Poslední tipující: Zpátky, Agniezka, Aurora., Allainila, kikis, enigman, Bíša, Lilly Lightová, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)