druhá
Rozerve bránu prudké mlčení.
Prší ocel a okvětní lístky
dotyky mlhy na tvářích
V zřícené veži s čepelí
a poslední steč není daleko
jen co padne tma...
V krvavém prameni utone
co nehodno ovládnout oteže
spřežení noční můry.
Do dalšího večera vstoupím
popírajíc utržené rány
a v rozťatém pancíři rudý diamant.
A stín mi tleská
Přečteno 295x
Tipy 9
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Ctěný pán, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., WAYWARD, 6thSun, Alasea
Komentáře (1)
Komentujících (1)