Anotace: hříčka se slo-víčky
nejsembásník
svět není takový jaký by se nám líbilo, aby byl,
ale takový jaký je, takoví jací jsme i my
a jestli si pořád chceš vybírat jen rozinky z koláče,
tak se ti může stát, že najednou nebudeš mít
ani koláč, ba ani ty rozinky
opravdu milovat znamená milovat bezpodmínečně
29.04.2009 06:45:00 | Romana Šamanka Ladyloba
spustit se a opustit,
a pak třeba odpustit?
To není co chtěl bych mít...
28.04.2009 20:09:00 | nejsembásník