Stáří
Anotace: ..Vlastně mě napadlo, že některé by to mohlo urzit - ale není to tak myšleno
Smrad stáří
dere se mi do nosu
a na čelo kreslí mi
hluboké vrásky
a já
já jen nečinně sedím
a čekám.
Čekám,
až se
chvějící ruce
kostnaté prsty
ústa bez zubů
a krátká pamět
budou týkat i mě
Ale teď,
čas je jen pojmem,
abstraktní obrazec
nečinně se povalující okolo
A tak,
nemusím se bát dnů
kdy nebudu
o nic víc zbytečná
než teď.
Alespoň prozatím.
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: HarryHH, kikis, Kapka, její alter ego, Házté
Komentáře (2)
Komentujících (2)