Poušť
Cítím se jak kytka na poušti,
pomalu mě síly opouští.
Sluneční žár spaluje moje květy,
mysl hledá mezi dvěma světy.
Všude písek, začínám se dusit,
duše vadne a začíná prosit.
Prahnu po vodě,
která mi dá sílu.
Prahnu po klidu,
který ucpe černou díru.
Přečteno 228x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
Komentáře (0)