Objetí
Předpaž ruce k objetí
tak studené, tak vroucí
tam chlad, tam horko poletí
než múzy vzpomenou si
Pohleď, kámen žalem pláče
jako buben v uších mi zní
prázdná bedna od lahváče
s pocitem, že beru poslední
Natři chléb si sladkým medem
aby hlad opustil tě na chvíli
kdybych jenom věděl předem
jak hezcí jsou ti motýli
Přečteno 263x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, labuť, ta co bývala Andělem, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)