Domov
Anotace: ..jak se mění pohled na domov..
Když jsem byla malá,
domov byl tam,
kde byly hračky, postel, maminka.
Když jsem byla starší
a chtěla jsem poznat svět,
myslela jsem, že mi samota svědčí
a můžu všude sama uspět.
Však domov není jen byt,
je to láska, porozumění, klid,
schovka před celým světem,
je i naší duši světlem.
Teď domov je pro mě tam,
kde jsi ty.
Dveře pomalinku odmykám,
budeš tam?
Přečteno 275x
Tipy 7
Poslední tipující: Kirsten, Tanzania, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)