Za sklem
Přivírám oči
na tváři kapky deště
chutnají tak slaně
v ústech sladkosti
políbení
mísí se s hořkostí
odloučení
na okně
otisk dlaně
symbol rozloučení
Kdo mi Tě vytrh
z náruče
tak krutě
kdo mi Tě vzal?
Přivírám oči
alespoň ve snu
obejmu Tě
slza dál
klouže po mé líci
za zády postava
stále se vzdalující
a nikde žádné
příště ...
Přečteno 338x
Tipy 46
Poslední tipující: střelkyně1, poustevník Jirka, Paulín, Bíša, Milásek, Holis, el viento, zlomeny srdce, Kars, Házté, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)