Waywardíku mnoho díků, za podporu ku psaní,
co lenost mou rozhání...
Snad můza neví, co vybarvit v slovech dříve,
všechno je barevnější a víc než v zimě živé...
Teď mi zahlcené přehršlí vjemů všech...
zbývá už síla jen na povzdech...áááách
A čtu Tvá dílka na stránkách....ST!
02.05.2009 13:07:00 | Veselý Drak
myslím, že to nehrozí,
vždy je tady narváno,
Liter není v korozi,
měl by radost Cyrano...
29.04.2009 20:09:00 | nejsembásník