Tam kde...
Tam kde vety začínajú,
zrodil sa v srdci hlas...
Na ktorý mnohý zabúdajú
a nepoznajú krás...
Rozžiarené nebo,
hviezdy tmou sprevádzajú,
kde vždycky nájdu svetlo
i keď v duši nehľadajú...
xxx
Tam kde slová umierajú,
niet po čiernej kráske vlas...
Tam kde život nepoznajú,
i keď časť z nich sídli v nás...
Ani Makro pohľad zo zeme,
nezachytí zrodu korene...
Keď pod dolárom zdobené,
bude naše väzenie...
xxx
Tam kde city prežívajú...
Ani vety ducha-slova
neprerušia líniu
zabíjanú zrodom-boha
čo stvoril nádej vesmíru...
Přečteno 389x
Tipy 5
Poslední tipující: Sleepwalker, labuť, zrrrr, ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)