Anotace: Když cítíte to, o čem ani nevíte
Na to že máš sto let mi to nepřipadá vůbec senillní. Navíc závěr je trefa do moudrosti.
29.04.2009 17:51:00 | René Vulkán
K čemu to přirovnat..něco jako černá skříňka v letadle? Asi tak..já tady tomu rozumím ;-)
To ale hodně naštve když zjistíš ztrátu něčeho cenného cos přehlížela a víš že už je pozdě nebo to stojí hooooodně námahy to získat zpátky!
29.04.2009 16:41:00 | Chancer
ST! protože si myslím, že totoc zažil kde kdo a možno je to aj docela trefné.
29.04.2009 15:12:00 | NikitaNikaT.