NECHCI UŽ BÝT TA HODNÁ HOLČIČKA
Anotace: proč být stále jen "ta" hodná ???
Nechci už být ta hodná holčička,
Co jen vzhůru kroutí očíčka
A mlčí,
Bojí se odpovědět, odporovat.
Vyměníme si role,
Teď budu ta zlá já
Teď poslouchej ty mě,
Co mě zajímá!
Teď já budu křičet a nadávat
Na tebe , na celej svět,
Teď ty budeš mlčet!
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)