Vyznání
Anotace: Tohle asi každý nepochopí...
Verše psané o ženách,
Europě a Venuši,
Rozum, když nám vynechá,
O tom já rád veršuji.
Nebýt vás, krásných žen
I nebylo by básníků,
Když, o vás píšem jen;
Amore, ty bídníku...
Šeptem píši vyznání,
Ústa, nechť, ať vypráví,
Bez vás zahořkly by tyto city,
Ohně, vášně hříšníku...
Ve vás zřím svou inspiraci;
Amore ty, bídníku.
Přečteno 421x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, Kapka, Radek.oslov.Šafárik, Joyo
Komentáře (4)
Komentujících (4)