Mléko a krev
Anotace: Zase nevím, nevím, nevím...
Mléko a krev,
rozlité na schodech.
Holčička uplakaná,
sladká a překvapená.
Vylil jsem sklenici svých lží a slabostí,
už je mi lépe, v pocitu marnosti.
Vylil jsem obsah
do její krve.
Zničený žádostí,
tak jako napoprvé.
Vylil jsem sklenici svých lží a slabostí,
už je mi lépe, v mé lehké zvrhlosti.
Přečteno 454x
Tipy 1
Poslední tipující: žároffka
Komentáře (3)
Komentujících (3)