Navátá...
Dým z cigára se místností rozplývá,
břicho se mi smíchy nadýmá.
Mrazivá píseň v uších zní,
popelavý čmoud už v očích čpí.
Vždycky budu sama sebou,
to tebe noční můry ze mě zebou.
Možná to hraničí už se zákonem,
nechávám se dál vést svým tónem...
Komentáře (0)