Klíč se zlomil
Anotace: řekl si: ,,Láska má mnoho podob..." http://www.youtube.com/watch?v=it1NaXrIN9I
jen věta
aby nestála řeč
nebo jsi mluvil
smrtelně vážně
a mě to nedošlo
dokud jsem neumřela
klíč se zlomil v zámku
korálky se sypou
jehla zmizela v seně
a oko na punčoše utíká
víš ty vůbec...
bod nula je ztracený
ale otázky leží na stole
srovnány od jedné do desíti
kdo z nás byl lapen v síti
byl vůbec někdo lapený
mluvím o kouzlu proměny
mleta mezi kamením
a byla vůbec síť ?!
Přečteno 293x
Tipy 32
Poslední tipující: Holis, Manon.H, NikitaNikaT., shakespeares, Churry, Bíša, Tacca, 6thSun, strašidýlko-střapatý, jedam, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)