Anotace: .
kdysi mě polámaný věci a starý prach
budily ze sna o dokonalosti,
dokonalosti světa a vztahů
kterého by bylo možno
dosíci ... :-))
věnoval jsem proto mnoho času a prostředků tomu
abych vyklidil někam to haraburdí
aby bylo v sobě uklizeno ...
...není to ale o pořádku a o úklidu,
když se člověk zbaví minulosti a vzpomínek
sen o dokonalosti a aseptická samota
totiž nikoho k další návštěvě
... již nikdy nepozve ...
.
14.07.2009 08:43:00 | HarryHH
Sebereflexe?....už zametáš...,ne? Třeba to není prach ,ale pyl.....:-)
05.05.2009 10:03:00 | zvířenka