..slyším ťukat ty jehlice a zvonit srdce ze zlata....a víš co? Adoptovaní jsou monohdy víc...vybíráme si je totiž my sami :o)...
03.05.2009 11:54:00 | Noc17
Nádherné vyznání...vztáhni k odvaze ruku a veď ji...za ženou, jež má v Tvém srdci tak krásné místo :o)
01.05.2009 22:39:00 | Lorraine
Ta je velmi krasna a pravdiva, i ja vzpominam na svoji babicku a jeji vlidnou tvar i slova, krasne jsi basen napsal.
30.04.2009 21:31:00 | carodejka
Nic moudrého, co by se dalo sníst tu není. Všechno uteklo z talíře i vidličky mé malé imaginace... Tak snad jen, že úsměv, jako když cumlám bonbón, mi na ústech usedl:-)
30.04.2009 16:09:00 | kikis
Žádné překážky nebrání ani adoptovanému dítěti milovat babičky a mámy ;-)
30.04.2009 15:08:00 | Chancer