Nevinný
Vážená poroto a ctěný soude
milerád odpovím Vám
Vám i celému mému světu...
V nejmenším nečekám, že mi projde
hřích, který byl spáchán
Kvůli kterému zřejmě teď jsem tu
Jenže...
Vážená poroto a ctěný soude
já jsem nevinný!
Vážená poroto a ctěný soude
vždy dostal jsem, co chtěl jsem
Já neměl důvod někomu brát!
Člověk jako já ve vězení pojde
Důkazů není a svědky už přikrývá zem
Nač ještě chcete se ptát?
Takže...
Vážená poroto a ctěný soude
mohu už jít?
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)