let času
Anotace: brzké veledílo skromného génia
Psala se báseň
v růžových sadech,
na voňavých místech života.
Čas se zastavil,
aby se pousmát mohl
na nekonečno
věčných krás.
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: Tanzania, Duhová
Komentáře (1)
Komentujících (1)