DLANĚMI S JEDNOU, DUŠÍ S TŘETÍ
Anotace: objevitelská dispozice
DLANĚMI S JEDNOU, DUŠÍ S TŘETÍ
******************************
Zvláštní. Jak košilky na hrudích
v saténu, v kůži se, v ňadrech chvějí
k zoufání. Pozornost milenců
krajkovým úžlabím odvádějí
*
místo aby k nim, květinám
přivonět uměli. Jak jsou kletí
nevědí s očima kudy kam
dlaněmi s jednou. Duší s třetí.
*
Košilky čekat budou stále.
Stále je bude zdvihat dech
Milencům lhostejno-velké, malé.
Ti budou hledět po ňadrech...
Přečteno 332x
Tipy 33
Poslední tipující: Lucie Teru, divoska_jaja, Hesiona-Essylt, šuměnka, Marfuša, Rolnička, 5thelement, Aliklat, Žqáry, Mbonita, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)