Můj smysl

Můj smysl

Anotace: ...

Ráno šedé
jak čerstvě padlý sníh
v mém městě smogu
trochu rozplizává
můj smysl pro realitu
a já ztrácím
pojem o čase
o prostoru
o vlastní identitě
věřím smyslu své existence
v tvých modrých očích
v téhle košili
s těma očima
modrýma jak nebe
vypadáš trochu
jako člen Hitlerjugend
takový sladký blonďáček
díváš se na mě
jak na obrázek vůdce
roztomilý árijský chlapeček
skrýváš krutost svých očí
za clonou zbožňování
vůně mých vlasů
v tuhle chvíli
bych ti uvěřila
že jsi blond anděl
můj smysl v tvých očích
můj smysl v tu chvíli
je dán lidskostí
v tvém pohledu
můj smysl je dát ti
chvíle lidskosti
Autor Melfëa, 30.04.2009
Přečteno 327x
Tipy 11
Poslední tipující: CORONATION, blue, Narrion, labuť, enigman, losscar, malý lachtánek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

:))
a snad ty chvíle neponesou se
v duchu ideologických doktrín
ale s lehkostí nezapomenutelných minut
a nekonečných vteřin

02.05.2009 20:01:00 | blue

líbí

parádní :-) moc parádní ... ST :-P ... cítím z toho tvé myšlenky ... je to vážně krásné :-)

01.05.2009 08:06:00 | Narrion

líbí

Pěkná

30.04.2009 12:19:00 | malý lachtánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel