Túžba
Srdce moje zasiahol
šíp jedovatý,
do duše sa rozplynul,
chladom prikrytý...
Svetlo moje umiera
a nedokáže snívať,
žialom hlas usína
a potrebuje plakať...
Bolesť ako
hlbka zrkadiel jezera,
tíši a buráca, ako
hlas mrtveho aniela...
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: malý lachtánek
Komentáře (1)
Komentujících (1)