Anotace: prožitých pár sekund, které nikdy nebudou vzpomínkou..
Na křídlech vánku
do stáda trávy opřít bych se chtěla
být zajatcem spánku
tak ze snů bych uletěla
odpověď na hádanku?
v melodii křišťálu by zněla
a dětskou omalovánku
jen osmou barvou duhy bych natřela...
na druhou stránku
s kým bych to štěstí prožít měla?