Nezlomná
Anotace: Tak trochu pro nás, kdo máme dneska svátek...Všechno nej! ;)
Nezlomná
Z tisíců hříchů nahá jsem povstala
Nevinnost halená zborcenou duší
Do krve trnovím šlehaná bez mála
Hrdě dál kráčím, ke snům jež tuším.
Z tisíců tužeb a bolavých přání
Navždy jsem zaryla do duše sebe
A nevzdám se neb zjistím že naděje není
A navěky budu chtít dotknout se nebe
Tak bubnujte na víko vesmíru, osudu!
Jsem navždy zarytá do plánu bytí
S mečem vstříc kráčím a litovat nebudu
Žádného dne…Dokud dál svítím.
***
Přečteno 424x
Tipy 40
Poslední tipující: Isquieasuus, Flamy, Jana M., Chašmodský, Holis, Mario de Janiero, Radek.oslov.Šafárik, Actafool, Mbonita, Lota, ...
Komentáře (11)
Komentujících (9)