Anotace: ...
dáš do básně křídla, čekat , zrcadlo a hned dostaneš třicet tipů :)) komedie.. každopádně tahle je vlastně o ničem...
05.05.2009 11:33:00 | Enkida
člověk by prý právě měl udělat to, z čeho má největší strach...
pak prý zjistí, že strach byl pouhým přeludem...
02.05.2009 10:44:00 | shakespeares