Jé to mi volá zpomínky do hlavu, je tomu pár (asi tři týdny) co jsem tam byla. Díky za to přivolání:-)
02.05.2009 10:51:00 | kikis
dneska je tu divoko
sneslo se tu dračí jablko
včera byl klid
to sem chtělo jít
01.05.2009 16:39:00 | Lady L
jsi to dnes vychytal - v poklidném místě, uprostřed města tonoucího v jedné nekonečné zácpě plechových miláčků :-)
30.04.2009 21:30:00 | floreciente
Na Petrově je to moc krásné, hlavně večer a když tam není moc lidí...najít si hezký místo a jen tak koukat na město...Brno pod Tebou, všechno osvětlený, pěkná atmosféra...
30.04.2009 19:13:00 | malý lachtánek