Nebýt
Ve světě obrů skřítkem,
figurkou v divadélku pro děti.
Trnem v oku, zvadlým kvítkem,
plným košem na smetí.
Hnusnou špínou na rohožce,
mrchou, co jen kvílí.
Šípem v hrudi jednorožce,
nebo tím kdo střílí.
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (1)
Komentujících (1)