Unesený svetlom
Som unesený svetlom,
v ktorom vládne sila nepokoja...
Kreslí svoj prierez svetom,
pred zrakom skrytého vedomia...
Vidím tu cestu bláznov,
čo chytajú sa podvedomia...
V kútiku duše sú brázdou,
vyrytou žiarou do svedomia...
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: jita.1965, kikis, Radek.oslov.Šafárik, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)