Já jsem gay
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=yJrGt_Pu8TA
Klávesové zkratky
našich životů
bez významů
či spojení.
S osmi kruhy
pod očima stíny
osciloval
na oběžné dráze
svého měsíce.
ani ryba
ani rak
muž
či
žena
Vnitřní svět
zkolaboval
pod hladinou
Hostivařské přehrady.
Měsíček na nebi hlubokém
potemněle staženém
růžovou mašlí
s nádherným očkem
na jejím konci.
Zrníčka písku
skřípala
mezi půlkami
při opékání
vlastních
nesvalnatých
těl.
Přečteno 356x
Tipy 31
Poslední tipující: Sleepwalker, Sýkorka07, s.e.n, Tanzania, TAORA3, jedam, Noc17, Mbonita, Kars, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)