Zvrácená touha po tvý duši...
Anotace: Další sebedestruktivní....
Vykřičela jsem ti do vlasů
všechnu tu touhu
po tvý zvrácený duši
( Jo lásko, ty přece jsi jediná na světě )
Nikdo se nedivil že si ještě panic
prej si byl trochu stydlivej
když si ji dal prachy z levý kapsy
do jamky mezi její prsa
( fakt si se zděsil, že na tebe vypadnou )
Měl si absťák po mym šampónu
a odešel si za ní.
Je těžký bejt s tebou, když ty se mnou nejsi.
Tak jsem ti řekla, že si blázen,
to jak si hladil mý rameno
a kreslil mozaiky ze slz na holý záda.
A byl jsi vítr, hurikán, kterej se prohnal
přes mý rty a nechal tam spoušť
a mrtvý lidi.
Že přece odpouštět ti je něco zázračnýho
nad mý síly
že odpouštět ti nejde
když jsem to vlastně nikdy nechtěla...
Přečteno 375x
Tipy 14
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, jedam, Favi, kikis, labuť, Hazentla, Jana M., ziriant, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)