Matrika času
Je to lékař i zrádce.
Je to velký vládce.
Tlačí nás i plyne rychle
bezeslova zcela ztichle.
A tak všemu utíkám a jen se
směju...časovým matrikám.
V matrikách moje vzpomínky mám.
Tam je dochovám.
Občas v nich lovím.
Sem tam tápu a stopamy vzpomínek
hlavu si matu.
A tak všemu utíkám a jen se
směju...časovým matrikám.
V matrikách moje vzpomínky mám.
Tam je dochovám.
Z některých trochu mě mrazí.
Vždyť koupali jsme se nazí.
Jiné mě bolí.
Lepší myslet na cokoli.
A tak všemu utíkám a jen se
směju...časovým matrikám.
V matrikách moje vzpomínky mám.
Tam je dochovám.
A ty další nechávám v sobě.
To přece nemůžu udělat Tobě.
A tak nic jim neprozradím.
O milování pod kapradím.
Jen jim řeknu ať to chápou.
Konec nastal vyrovnám se... s touhle tou ztrátou.
Přečteno 240x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, losscar, NikitaNikaT., Lenullinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)