Anotace: Pod břízou, omámená vůní třešňových květů není radno usnout v Den lásky "o)
Úžasné... Ať už sen či realita,láska nezná právo veta. Prostě Tě dostane.
29.05.2009 15:48:00 | kryndy
ST! jako vyšitý, na věku nezáleží... jen láska, oporora, důvěra, upřímné city a slova... to hodně znamená. Nikdy nám život, ni osud dopředu neřekne, do koho se zamilujeme... tak proč lásku brát, proč tu šanc nedat...??? Život se má uživat, žít... ne se trápit a přežívat. Dílko se mi moc líbí, zní mi tak moc upřímně...
01.05.2009 22:07:00 | NikitaNikaT.
Dávám ST za báseň,ale cos to provedla ! Kolikrát v životě se ti ještě tohle stane ! Napravit !!!
01.05.2009 19:37:00 | Marupiara
Krásně se muselo pod břízkou spát..ale ty sny nám nedávají pokoje. Zase jsi to napsala parádně ;-)
01.05.2009 16:12:00 | Chancer