Pamlsek mediální
Co se peče u nás v Česku?
Všecko. Podáváme v blesku.
Aby nám to hladce sklouzlo,
dostaneme horu vomáčky.
No ba, chutná děckám kouzlo
víc než babiččiny koláčky.
Všehohojnost pro společnost konzumní,
v uších nám zní-rozumní,jsme rozumní...
Přečteno 301x
Tipy 5
Poslední tipující: 11prdelka, crac, Isquieasuus, danaska, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)