1.máj
Anotace: Pro snění čas. Tak poslechni!Volá tě tvůj vnitřní hlas..
S životem ve válce
láskou boj prohrávám
jarem se zalykám
smutek už nezvládám.
Tluču se životem
umírám k večeru
zlý se mi vkradl sen
kdypak se proberu?
Jizvy své krvavé
jak kámen vleču
naděje v ráně spí
ze srdce teču.
Z žil pamět vypustit
odpoutat duši
chci zařvat do nebe
i smrt mladým sluší!
Mácho dej odvahu
ukončit trápení
odleťme spolu tam
do země mámení..
Přečteno 286x
Tipy 11
Poslední tipující: Sleepwalker, Květka Š., januve, enigman, lucajda89, Zpátky, Mademoiselle Drea, Churry, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)